Olofström
Christoffer Danielsson startade Everyday Movement AB i början på året och har fått väldigt positiv respons på sitt arbete. Han erbjuder företag och privatpersoner personlig träning, kostrådgivning och föreläsningar vid exempelvis hälsodagar. Christoffer erbjuder träning för alla ändamål så som gymträning för nybörjare, viktminskning och rehabilitering av både skada och från graviditet.

Förutom personlig träning anordnar Christoffer även Army Fitness i Blekinge där han tar hjälp av tre timanställda tränare. Army Fitness är militärinspirerad utomhusträning. På Army Fitness används vad naturen har och erbjuda och belastningen höjs med bland annat vikter i form av bildäck.
– Deltagarna på campet träffas tre gånger i veckan under sex veckor, berättar Christoffer. Träningen stegras gradvis och vi levererar alltid mätbara resultat, därför testar vi alla deltagare före och efter ett camp.
Han instruerar själv och är ansvarig för gruppträningen på Motiva i Olofström idag och kom på det sättet in på spåret att starta eget.
Christoffer är nyligen utbildad till instruktör inom Första Hjälpen och Hjärt & Lungräddning och erbjuder företag och föreningar att köpa eller hyra en hjärtstartare. Han hjälper också till att utbilda företag inom Hjärt & Lung-räddning med Hjärtstartare.
-Med en hjärtstartare på plats ökas chansen att överleva från 7 procent till 70 procent vid plötsligt hjärtstopp, säger Christoffer. Idag drabbas nästan 20 Christoffer lämnar över en hjärtstartare till Kristian på Bilnära.personer i Sverige varje dag av hjärtstopp på andra platser än sjukhus, så en hjärtstartare är en god investering.
Christoffer ser till att Bilnära i Blekinge blir den första hjärtsäkrade bilverkstaden. Under maj månad kommer Bilnära få hjärtstartaren installerad och personalen utbildas.
– Ytterligare ett steg mot kunden i centrum, menar Bilnära.
Everyday Movement AB och Christoffer erbjuder därmed många tjänster inom hälsa och friskvård, och Christoffer ser fram emot att hjälpa fler att må bra i framtiden.

Text: Veronika Brink
Bild: Monica Berg

Föregående artikelLions laddar för 3 dagars fest
Nästa artikelOlofströms äldsta affär