Bild1_webbBromölla
Från att ha en liten lokal med plats för endast en ynka arbetsplats har Centrumadvokaterna bytt kontoret i Bromölla till ett betydligt större. Nu huserar de på Segervägen 2, i luftiga, ljusa kontor på andra våningen med god utsikt över vårgrönskan.
Förutom kontoret i Bromölla så har Centrumadvokaterna kontor även i Olofström och Växjö. Sedan hösten 2013 har de expanderat med tre stycken nya medarbetare, så det fanns ett behov för större kontor i Bromölla.

Eva Johansson, ägare till Centrumadvokaterna, är mycket nöjd med flytten.
– Det är en betydligt bättre arbetsmiljö, och mer plats för de som arbetar här i Bromölla, säger hon.

Den 12 maj bjöd de in till Öppet Hus i sitt nya kontor. Alla var välkomna att titta inom, antingen på 15-minuters gratis juridisk rådgivning eller bara för att ta en fika. Det var många kunder och potentiella kunder som passade på att titta inom och bekanta sig med Centrumadvokaternas sju anställda.

Eva startade Centrumadvokaterna redan 1999 och sedan dess har det bara gått framåt.
– Jag tycker att det är viktigt att arbeta förebyggande, det vill säga att se till att ett bra avtal skrivs innan man blir oense, säger Eva. Det är mycket billigare att förebygga en tvist än att lösa en, oavsett om det gäller försäljning av en fastighet eller att upprätta ett äktenskapsförord innan man gifter sig.

För den som har frågor och funderingar kring juridiska frågor erbjuder Centrumadvokaterna juridikjour via biblioteken i Olofström, Bromölla, Växjö och Lessebo. Då erbjuds man 15 minuters anonym och gratis juridisk rådgivning. Vilka dagar och tider det gäller kan man se på Centrumadvokaternas hemsida, och tidsbokning sker hos respektive bibliotek.

INFO-Bladet önskar Centrumadvokaterna stort lycka till i sina nya lokaler och hoppas att de ska trivas!

Text: Petra Horning
Bild: Privat

Föregående artikelInvigning av Näsums nya allaktivtetsplan
Nästa artikelStrålande tavlor med mycket kärlek