Bild1-webbBromölla
9-11 maj var Carina Flodin på Skandinaviens största konstmässa i Köpenhamn. Där ställde hon ut tillsammans med ca 170 stycken andra utställare och lokalen var fylld av färg.
– Jag och min väninna Salla Vartiainen delade på en monter där vi fick ställa ut flera tavlor var. Det var en väldigt färgglad utställning och otroligt många besökare. Vi var där samma helg som det var Eurovision så det var mycket av allting, skrattar Carina.

Carina har en pågående utställning i lokalen på Folketshusgatan i centrala Bromölla, som står utan hyresgäst. Där visar hon upp sina alster i form av tavlor, brickor, underlägg och de populära brickborden.
– Jag har en önskan om att någon som behöver en lokal ska få upp ögonen för denna, den har ett perfekt läge. För någon som driver en internetbutik och vill ha någonstans att visa sina produkter är detta en ypperlig lokal, säger Carina.

Än så länge får Carinas och hennes mammas alster pryda skyltfönstren men Carina håller tummarna för en framtida hyresgäst.Carina Flodin är uppvuxen i Bromölla. Hon använder sig av flera tekniker men arbetar mest med akryl och akvarell, gärna i stora format. Tillsammans med sin mamma, Marita Flodin, säljer de funktionella inredningsprodukter i varma och mustiga färger.

Till hösten är det dags för Carina att visa upp sina alster igen, den här gången är det Finland som är slutpunkten. Hon har även planer att åka till Aarhus i Danmark i oktober.
– Man måste visa att man finns, det är ingen som knackar på dörren och frågar om de får sälja min konst, avslutar Carina.

INFO-Bladet önskar Flodin Design stort lycka till med alla utställningar.

Text: Sarah Petersson
Bild: Privat

Föregående artikelCentrumadvokaterna byter lokaler
Nästa artikelKim polerar bilarna i Bromölla