Olofström
Gårdens Värme och Fritid firar Hundens Dag den 28 september klockan 10-14. Det är första gången som Gårdens Värme och fritid anordnar något liknande arrangemang och Jaana förklarar att de ville göra något speciellt.

– Jag kom på idén att starta en viktväktar-grupp för hundar. Det blir invägning på Hundens Dag och därefter en invägning varje vecka för att följa upp med resultat. Det gäller att hitta vad just din hund behöver. Behöver man ändra kosten hos hunden, ordna med andra aktiviteter eller en blandning av båda? Jag hoppas oerhört mycket på att detta ska bli bra och att få bra respons från kunderna, förklarar Jaana.

Företaget har tre huvudinriktningar; jakt, fiske och husdjur. Det säljs även värmepellets, därav butikens namn. Eftersom Jaana och hennes familj själva har ett brinnande intresse för de tre områdena blir det enkelt att kunna erbjuda kunderna bra service. Genom att familjen tillsammans har sju hundar, varav sex som håller på med jakt, blir allt som företaget står för en livsstil. Jakten, fisket och djuren finns alltid där.

– Jag tror det är viktigt för kunderna att se att vi själva använder produkterna vi säljer, det ger ett bra förtroende. Sen får man bra kontakt med kunder via älgjakt, fiske och hundtävlingar. Det är otroligt roligt och positivt.Var som helst och när som helst träffar jag mina fyrbenta och tvåbenta kunder, säger Jaana glatt.
Det märks att Jaana älskar sitt jobb. När hon pratar om hundtrimningen de erbjuder fullkomligt strålar hon.

– Det kommer både nya men också gamla kunder. Vissa har jag klippt sen jag startade upp. Självklart är det en speciell känsla eftersom många hundar känner igen mig när jag möter de i andra sammanhang. Då känner man att man har fått vänner för livet, berättar Jaana och ler stort.

– En nyhet är också att vår försäljning av ammunition har ökat och vi har försökt bredda oss och satsa på fler udda kalibrar. Söker kunden något speciellt så kan vi alltid beställa hem det, förklarar Jaana.

INFO-Bladet önskar ett stort lycka till under Hundens Dag och även i fortsättningen!

Text & Bild: Lotta Bjärlestam

Föregående artikelParfymeri1 är en veteran i branschen
Nästa artikelHolje El värmer upp