Kristianstad
Stefan Gunnardsson äger Tollarps Bil tillsammans med kompanjonen Thomas Bredmark. Företagets huvudsyssla är försäljning av begagnade bilar, något som de kompletterat med en verkstad där Christian Östberg lagar och servar bilar. Nu kan de även erbjuda sina kunder rekond, under Henric Gunnardssons kompetenta händer.

BrilliantCare tillhör tredje generationens lackförseglingar, och är ett keramiskt skydd som effektivt skyddar bilen mot allt från fågelspillning och trädsav till UV-strålning. Man kan även impregnera klädsel och mattor med BrilliantCare för att undvika att till exempel smuts och hundhår fastnar.

Lackskyddet kan skryta med 6 års garanti utan efterbehandling och om man skulle råka krocka kan man genom sin försäkring få sitt lackskydd påfyllt utan extra kostnad.
– Något annat nytt är att vi har börjat med är nybilsförsäljning av märket SsangYong, avslöjar Stefan. Vi är auktoriserade återförsäljare och kan erbjuda våra kunder en helhetslösning när det gäller allt från service till reservdelar. Att ha en nära kundkontakt och leverera produkter och tjänster av hög kvalitet till kunderna är det vi tycker är roligast.

– Jag tycker att det är roligast när kunden är nöjd med sin investering, spelar ingen roll om det gäller köp av nybil, begagnad bil, service eller lackskydd säger Thomas.
– Det roligaste med mitt jobb är variationen och bemötandet av alla våra glada kunder berättar Christian.

– BrilliantCare är min avdelning, säger Henric. När man har fixat en helrekond på en bil så att den ser ut som ny vet man att man har gjort ett bra jobb. Då är det roligt att lämna tillbaka bilen till kunden.

Skäm bort bilen med lackskydd som inte bara skyddar mot vinterns slask och vägsalt, utan även får bilen att glänsa som en slipad briljant!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelMats stöttar chefer
Nästa artikelErikshjälpen Second Hand i Kristianstad firar 3 år