Med en konstnärlig ådra skapade han sitt företag och lever nu sin dröm. Tatueraren Bobby Roskvist från Älmhult hamnade av en slump i Svängsta med sambon och arbetskollegan Linda.

Tillsammans driver de sedan 3 år Good Guys TattooBobby är stadig på hand när han tatuerar.Bobby och Therese.Linda Rosqvist piercar en kund. i Karlshamn och som team funkar de bra ihop. Han som tatuerare och hon som piercare. Deras butiksassistent Therese finns också i studion. Hon tar hand om kunder i butiken och utför även lite lättare piercingjobb till reducerat pris.

Bobby har sedan han var liten grabb alltid tyckt att det är kul med tatueringar. På olika sätt uttrycker han sin kreativitet och konstnärliga ådra genom att måla. För det mesta blir det på hud men det händer att han tar sig tid för att målar tavlor. Ibland blir det landskap men oftast är motiven tatueringsbetonade med akryl, tusch eller blyerts.

När man sätta en permanent tatuering på någon gäller det att man tar sitt arbete på största allvar och är säker på handen. Det är ett stort ansvar som kunden lägger i tatuerarens händer. Resultatet måste bli bra och kunden ska känna sig nöjd. Där känner Bobby sig ganska lugn för han har återkommande kunder som ger honom bra respons just för att han är så duktig på detaljer.

Han tycker det är bra att motiven är så blandade idag och inte som för några år sedan när alla ville ha tribaltatueringar. Det gör att han aldrig tröttnar på sitt arbete, eftersom det är så varierat blir det både roligt och givande. För Bobby och Linda är hygienen viktig och något de prioriterar när de tatuerar och piercar. Likaså används bara godkända färger.

Good Guys Tattoo – vilket passande namn! Bobby är omtyckt just för sitt goda humör och stämningen i studion är väldigt avslappnad och trevlig. Välkommen!

Text & Bild: Susanne Karlsson

Föregående artikelGudahagen fyllde 5 år som Vikingamarknad!
Nästa artikelHej!