Vid vissa tidpunkter på året känns det viktigt att stanna upp och reflektera över saker som berör. Jag känner att under senaste månaden har jag funderat mycket på hur vi människor behandlar varandra. Ungdomar som mår dåligt på grund av mobbing i skolan och på fritiden. Det har varit TV-gala om hur barn runt om i vår värld far illa och insamlingar sker hela tiden till olika organisationer.
Jag tänker på hur lite det egentligen krävs för att göra någon annan glad. Det räcker med ett leende så kan du ha gjort någons dag. Förhoppningsvis får du ett tillbaka. Om vi alla sprider glädje blir det som ringar på vattnet. Världen blir trevligare att leva i och man har svårare att vara elak medvetet eller omedvetet mot sina medmänniskor. Det bästa av allt, det är gratis.
Från det enda till det andra…
Hösten är här, den vackra färgsprakande årstiden som är så full av liv. Det är härligt när den visar sig från sin bästa sida som den har gjort idag. Den ger energi och inspiration till skapande på olika sätt. Jag tycker det är spännande att ta del av andras skapande som vid Kulturnatten när man får tillfälle att se hur och vad andra konstnärer klurar på hemma på sin kammare. Jag tror att vi alla har en liten konstnärsådra i oss som behöver komma till uttryck på olika sätt. En del skulpterar, skapar smycken, målar tavlor och en del målar med ord. Så i det här numret vill vi lyfta fram läsandet med vår tävling Kura skymning. Passar på att tävla om du tycker om att försvinna in i en bok och ta del av en spännande historia. Läs gärna om Dinni här i tidningen, det är en riktig solskenshistoria.
Har du någon egen solskenshistoria som du vill dela med dig av så skriver vi gärna om det i INFO-Bladet.

Trevlig Höstläsning!
Susanne Karlsson

Föregående artikelBobby – en Good Guy!
Nästa artikelDinni överlevde flera dagar i en bortglömd brunn!