blomster-o-kvist-1

I våras kunde ni läsa om Lisa och hennes butik Blomster och Kvist. Här säljer man blomsterarrangemang som passar in i säsong och högtid samt snittblommor och hantverk. Det går bra att beställa till bröllop, begravning eller andra tillställningar.

Lisa är en glad och positiv människa som älskar sitt jobb och vill dela med sig av det genom att hålla kurser. Under hela hösten är det kurser inom höst och jularrangemang. Det innebär att man anmäler sig till enskilda kurser.

Kurserna hålls i butiken där man får hjälp med att göra sina egna personliga arrangemang. Här kan man få utlopp för sina kreativa idéer! Om du är intresserad så ring Lisa: 0456-50060 för mer information och eventuellt bokning av en kurs.

Under julskyltningen kommer Blomster och Kvist finnas i Slottslängorna i Sölvesborg. Där kommer advents och jularrangemang att visas. Butiken i Mjällby kommer också hålla öppet hela julskyltnings helgen. Maria Åkersson är nyanställd i butiken. Hon är utbildad florist och har ca 15 års erfarenhet i denna bransch. Båda hälsar gamla och nya kunder välkomna.

blomster-o-kvist-2

Text och bild: Monica Berg

Föregående artikelBra film på Bromölla bibliotek!
Nästa artikelInvigning av Kristianstads Arena