hvh-3BJ Montage i Bromölla drivs av Christian Jarl. Han har lång erfarenhet inom branschen och han har tidigare drivit företaget med sin far Bo Jarl.

Man har arbetat mycket med undertak och renovering men självklart har man byggt egna hus också. Nu tyckte Christian att det var dax att delta i BoDagarna och det med besked. En villa har rests upp i Råby och det blir en visning under produktion.

När det blir färdigtvisning kan man boka hos BJ Monrtage i villan under BoDagarna. En rikligt tlltagen villa med stort dubbelgarage, carport och en extra ekonomibyggnad kommer att finnas när det är klart. Driftskostnaden kommer att bli mycket låg då man använder det senaste inom den tekniken. På visningen kommer även några av BJ Montages samarbetspartners att finnas och svara på frågor och visa sina produkter.

Villan kommer att muras upp med leca och putsas. En väl tilltagen tomtplan kommer att ge möjlighet till lite “ herrgårdsstuk” på uppfarten. Ja det ska bli spännande och höra vad man tycker om plnering osv, säger Cristian. Man kommer att ha grillning och försäljning av fika och korv den 4-5/9.

Troligtvis kommer man att kunna arrangera ponnyridning, kanske en dag men förhoppningsdag båda dagarna. Så väl mött i Visningsvillorna och lycka till alla inblandade.

text & bild Patrik Lundin

Föregående artikelHVH-Villan visas under Bodagarna
Nästa artikelAnettes Garn