hvhFamiljeföretaget med far och två söner har under några år byggt många drömhem till smarta köpare.

Martin berättar att man har fullt upp för lång tid framöver men samtidigt har man möjlighet att ta emot nya blivande husägare. Bodagarna är en mycket trevlig tillställning och sedan 2006 har man sett till att ha visningsvillor till samtliga BoDags-evenemang.

I fjol byggde de i Edenryd utan att ha köpare på villan. Efter BoDagarna hade vi tre spekulanter och några veckor senare var villan såld.

– Vi brukar sälja minst en villa på detta evenemang men vi har i år redan sålt visningsvillan så kunden har redan anlagt trädgård och gjort snyggt runt huset, säger Martin.

Årets visningsvilla är en variant på fjolåret men ändå helt olik den. Detta bevisar att man med enkla justeringar av planritningen kan få sitt eget drömhus och en högst personlig planering. Som vanligt är energiåtgången i huset mycket låg och standard på kök och dyligt väldigt hög.

Ett besök i HVH-Villan ger mersmak och för den som inte kan motstå frestelsen med ett nytt hus så bör man inte göra detta besöket. Man har även en villa under produktion i samma kvartersom också visas men då under uppbyggnad. Så årets två visningvillor blev tre.

hvh-2

Föregående artikelHöstglöd i Bromölla
Nästa artikelBJ Montage visar villa under uppbyggnad.