Sölvesborg
På jakt efter ett nytt musikinstrument? Kanske är det en färgglad ukulele som lockar, eller vill du bara ha bättre ljud till musiken hemma? Berts Hi Fi Musik har lösningen!

Inne på Berts Hi Fi Musik finns allt man kan behöva för att utöva sitt musikintresse, oavsett om det rör sig om instrument eller ljudanläggningar. Där finns gott om olika instrument, allt från munspel och söta ukulelers i roliga färger, till hela trumsett och elektriska pianon. Några av märkena han säljer är bland annat Ibanez, Sigma Guitars, Tanglewood, Martin & Co och Cort.

Utöver att sälja instrument, ljudanlägg-ningar och alla möjliga tillbehör
däremellan, så har Bert en helhetslösning till företag eller föreningar som vill ha en ljudanläggning installerad i sina lokaler.

– Jag kan installera ljudanläggningar i bland annat kyrkor, gym och matbutiker, berättar Bert. Det är kul att planera en anläggning, och att hitta lösningar till kunderna som gör att ljudet blir så bra som möjligt.

Musik har alltid varit ett stort intresse för Bert, han har tidigare arbetat som musiklärare, och butiken har legat i
samma lokaler i Sölvesborg sedan början på 90-talet. Inte nog med att han har en butik fylld med prisvärda produkter av god kvalitet, han kan även erbjuda kunder att hyra en ljudanläggning, kanske till bröllopet, 40-årsfesten, studentskivan eller uppträdet. Då hjälper han själv till som ljudtekniker.

Har du märkt några nya trender inom branschen?
– Det har blivit väldigt populärt bland människor i alla åldrar att spela ukulele, svarar Bert. Bland förstärkare har märket Orange blivit populärt igen, antagligen för att de ser retro ut, de har trots allt haft ungefär samma utseende sedan 60-talet.

INFO-Bladet önskar Bert lycka till och uppmanar alla att titta inom Berts Hi Fi Musik för att tillfredsställa alla sina musikbehov!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelIvetofta Sparbank har bytt ledare
Nästa artikelJulstämning i Slottslängorna