Att bli egen företagare var inget lätt beslut för Christine Faijermo. Många funderingar blev det fram och tillbaka, men när Christine och hennes sambo köpte hus i Arkelstorp såg Christine en möjlighet. Ett mysigt rum i källaren fick sig en rejäl uppfräschning och fungerar nu som skönhetsalong. Namnet på företaget var nästa stora fråga, men med tiden växte namnet Beautiful Spirit fram.

– Mitt företag handlar om inre och yttre skönhet, därför blev det Beautiful Spirit. Jag trivs verkligen med att ha verksamheten hemma och det är mer personligt än att ha det på en salong inne i Kristianstad som jag först tänkt, förklarar Christine samtidigt som hon visar mig ner för trapporna.

Christine är inte ny inom branschen. Med tidigare anställning på större spa, fick Christine önskan om att förverkliga sin egen dröm. Att ha egna kunder och själv kunna bestämma allt från inköp till möblering. Produkterna som Christine använder är välkända ekologiska produkter av märket Annemarie Börlind.

– Jag gillar ansiktsbehandlingar mest, för då får jag först göra en hudanalys. Sedan ser jag förändringarna i kundens hud under tiden som jag arbetar med den, berättar Christine.

Trots att verksamheten nyligen startat finns redan stora drömmar från Christine. Den första drömmen är att ha försäljning av produkter inom skönhet, vilket är på gång. Nästa sak är att utbilda sig inom yoga.

– Den stora drömmen jag har är att starta ett eget stort spa som skulle vara jätteroligt att driva. Fast nu trivs jag som allra bäst med det jag har, och hälsar alla välkomna, avslutar Christine Faijermo.

Text & Bild: Elin Troedsson

Christine hälsar välkommen för avkoppling och skönhetsvård.

Utbildningsdiplomet pryder en av väggarna.

Föregående artikelTa det kallt med Kyltjänst
Nästa artikelVinterlust upprustas