web-Bild1-cmykKristianstad
Långa dagar med stillasittande arbete kan vara slitsamt för kroppen,speciellt för hållningen i rygg, nackeoch axlar. Robert Spjuth och Ingvar Bengtsson har tillsammans tagit fram ett verktyg för att stärka musklerna i ryggen och för att ge en bättre hållning.

År 2007 utvecklade Robert och Ingvar sin produkt Hälsovästen, och har sedan dess utvecklat konceptet till fyra olika hälsovästar som har lite olika funktioner.
– Vår populäraste produkt är Hälsovästen Work, säger Robert. Det är en tunn och slimmad hälsoväst för de med lite rörligare arbete. Västens elastiska axelremmar drar tillbaka axlarna, rätar upp ryggraden mot plattan och aktiverar djupandningen genom midjeremmen.

I maj slog Robert och Ingvar upp dörrarna till sin nya butik på Östra Storgatan i Kristianstad. Där erbjuder de tillsammans med sina två anställda Kenth Andersson och Kent Thorfalk inte bara alla sina fantastiska produkter utan även andra tjänster. Kroppsterapeuten Kent finns på plats för att göra en analys av klientens behov och erbjuder tips och råd som är specifikt framtagna för varje klient unika behov.

I Hälsovästens butik kan man få en helhetslösning, med allt från träningsprogram till utrustning och särskilt framtagna behandlingar för att ge klienten bästa möjliga service, från topp till tå. Målet är att hjälpa klienten att långsiktigt och förebyggande justera och stärka kroppen.
– Vi riktar oss till både privatpersoner och företag, säger Ingvar. Alla är varmt välkomna in i vår butik för att prova våra produkter och boka tid för behandling eller en kroppsanalys.

Kika inom Hälsovästens butik och ta del av deras råd och fantastiska produkter!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelBuketter med influenser från Kristianstad
Nästa artikelRenault Captur är en mångsidig försäljningssuccé