alivsHelena Berg, som är en av de som arbetar på A-livs i Fjälkinge, kom med förslaget att anordna ett jippo där det skulle samlas in pengar till Barncancerfonden.

Så den 21 augusti skulle vara en dag för A-livs kunder och Fjälkinges föreningar. Därför bjöds föreningarna in att vara med och delta med varsin aktivitet från respektive förening. Deltagande föreningar var Willands innebandyklubb, Fjälkinge IF och scouterna som ska ha ett stort tack.

Dagen började kl 10 och slutade kl 16. Det fanns ett stort lotteri, försäljning till kalaspriser, A-Livs grilltallrik, tombola, prickskytte, ansiktsmålning, fiskedamm, musikunderhållning och så Pippi Långstrump som delade ut present till alla barnen.

En massa sponsorer bidrog till alla finna priser i lotteriet. Det blev en mycket trevlig dag med fint väder och alla som deltog skänkte med glädje lite drygt 30000kr till Barncancerfonden. Eftersom detta blev en mycket lyckad insamling så planerar Helena Berg och de andra inblandade att göra detta till ett årligt evenemang.

Vi i Fjälkinge tackar alla för ett fint samarbete.

Föregående artikelVånga Vandrarhem-Mer än bara sängplats
Nästa artikelResa – Avkoppling på sydöstra Kreta