vånga-vandrarhemVånga vandrarhem har funnits sedan 1997 men sedan februari 2010 är det Anna och Micke Dalum som sköter verksamheten.

-Det var slumpen som gjorde att vi hamna här, säger Anna då vi letade efter en häst-gård.

Här erbjuds då 10 rum med gemensamt kök, det är handikappanpassat och de kära husdjuren är också välkomna hi,t även de stora som tex hästar. Många företag kommer hit och har kick-offer även mycket möhippor och svensexor läggs här.

Här kan man bada tunna, basta, få massage och delta i femkamp. Vill man ut på vattnet finns det möjlighet att hyra både kanot, kajak och motorbåt. Efter en tur på vattnet kanske man vill ta det lite lugnt och möjligtvis koppla upp sig via det trådlösa bredbandet. Under hösten kommer vi erbjuda paket med bl a massage, energikvinnan kommer hit, middag med thaibuffe och frukost.

Till vintern samarbetar vi med skidbacken ett stenkast härifrån, då med skidkort och 2 övernattningar. Vi har öppet året runt och det finns även möjlighet att boka hela vandrarhemmet för den stora festen. I framtiden kommer vi renovera upp rummen som vi redan börjat lite med och bl a göra större kök.

Vi önskar lycka till i framtiden och lämnar här äppeldalen.

text & bild Uffe Jönsson

Föregående artikelRM Motor AB, mer än 20 års erfarenhet i branschen.
Nästa artikelBarncancerfondens Dag på A-livs i Fjälkinge