web-Bild1_cmykBromölla
Den 7:e augusti vankades det avtackning och överraskningsfest på Solsidan. Det var en rörande stund som bjöd på fina tal, lyxig mat och dryck och en väldigt varmhjärtad stämning.

Solsidan är ett gruppboende i Bromölla. Här finns fem lägenheter och ett stort utrymme för gemensamma aktiviteter. Alla lägenheterna är utrustade med kök, badrum och en egen stor uteplats. Henrik Petersson har jobbat där sedan oktober 2013 men nu är det dags att ge sig iväg på nya utmaningar och saknaden kommer att vara stor.

– Varje dag när Henke inte har jobbat har vi planerat, säger Emelie Svensson, en av de boende på Solsidan. Det har varit mycket jobb, och ganska svårt att hålla överraskningen hemlig för honom.

– Det här är en fantastisk överraskning, säger Henrik och ser rörd ut. Jag vill bara säga tack för den här tiden. Vi har många roliga minnen ihop, och jag har trivts jättebra här.
Efter mingel och ett smarrigt tilltugg vankas det mer roligheter för Henrik, som har fått hela sin dag planerad av de boende på Solsidan. Bland annat delas det ut presenter och äts en god festmåltid frammot kvällen, och alla som vill säga några väl förberedda ord till Henrik får göra det under eftermiddagen.

På Solsidan vet de hur man ställer till med fest och INFO-Bladet önskar både Henrik och de boende på Solsidan lycka till, och hoppas att de alla hade en oförglömlig dag tillsammans.

Text: Petra Horning
Bild: Josefin Andersson

Föregående artikelAllt fler ödlor i Bromölla
Nästa artikelVentex Entreprenad erbjuder friska fläktar