Företaget som startades upp den 1 april 2011 har snart varit verksamt i ett år och är en av 70 butiker över hela Sverige. Vid årets slut beräknas butiksantalet vara uppe i 80 stycken. Autoexperten i Perstorp har vid detta tillfälle 14 stycken anställda och ett ökande kundunderlag. Många nöjda kunder kommer tillbaka för att ta del av den goda servicen som Autoexperten förser dem med, varje gång.

Autoexpertens butik som består av 3 anställda och en utesäljare och erbjuder, förutom det fulländade sortimentet i butiken, webb-baserad dygnet-runt försäljning vad det gäller reservdelar. Varorna inkommer då efter ett dygn till butiken och kan alltså inhämtas redan dagen efter att de beställdes. På hemsidan kan man även se tillgången på produkterna via deras eget lager, vilket också är uppskattat av de flesta. Autoexpertens butik har 5,500 artiklar att erbjuda och kör ungefär två turrundor om dagen till sina kunder som befinner sig ca 6 mil i omkrets kring Perstorp.

Det mesta till bilen finns under ett och samma tak på Autoexperten, som också är en del av Mickes lackservice och i framtiden så finns det en förhoppning om att nå ut mer, både längre ut och givetvis lokalt och att fortsätta ge den goda service som både personal i butik och verkstaden erbjuder sina kunder.

Autoexperten har öppet alla vardagar 08.00–18.00 och även lördagar 10.00– 13.00

Jonas Ivarsson och Malin Andersson på AutoexpertenText och bild: Linda Liljegren

Föregående artikelSkånska skafferiet
Nästa artikelPerstorps Sportprofil: Folke Liljekvist