Hässleholm
AB Allt Rent fortsätter att etablera sig i Hässleholm och har kommit igång med både sanering och trädgårdsarbeten och med investering i nya maskiner och en alldeles ny logga är AB Allt Rent i Hässleholm redo att ta Hässleholmstrakten med storm.
– Vi har kommit igång rejält med trädgårdsarbete som exempelvis röjning, gräsklippning och häcktrimning, säger Victor Boyle, som äger företaget. De har även börjat med sanering, och här kommer företaget att satsa stort.
– Vår huvudsysselsättning är städning hos privatpersoner, företag och flyttstäd. Lovord har kommit från fastighetbolag och privatpersoner som har använt vår tjänst. Vi har också fått mycket positiv respons från flera fastighetsmäklare i Hässleholm med omnejd, som vågar rekommendera oss till sina kunder när det gäller flyttstädning, berättar Victor.

Inom Hässleholms kommun finns några privata aktörer som är godkända av kommunens omsorgförvaltning när det gäller städning hos äldre människor. Här har AB Allt Rent också ett bra fotfäste och är det största av de privata företagen som utför denna tjänst. AB Allt Rent i Hässleholm anlitas av många och kundkretsen bara växer.

– Vi har börjat prata med försäkring-bolag om ett samarbete när det gäller saneringsjobb, förklarar Victor.
Företaget har också investerat i diverse maskiner till trädgårdsjobben, exempelvis traktor, lövblåsare och gräsklippare men också olika städmaskiner för inomhus-jobben.
AB Allt Rent växer sakta men säkert och gör ständigt sitt namn starkare på marknaden. De tror stenhårt på den gamla hederliga mun till mun-metoden för att sprida sitt goda rykte, där nöjda kunder rekommenderar och sprider kunskap om företaget vidare till andra. Självklart tror företaget också på att göra ett bra jobb för att göra kunderna nöjda. Framförallt är det alltid kunden som står i centrum hos AB Allt Rent, något som deras många nöjda kunder kan instämma med.
Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelAlltid på hästen
Nästa artikelDen stormande klubben