Bild1_webbKristianstad
I sju år har Alex Kelemen arbetat som återförsäljare av garageportar i Helsingborg. Sedan ett år tillbaka är han etablerad på Sommarlust i Kristianstad med sitt företag Crawford Center.
Alex kan allt som rör garageportar, oavsett om de är stora eller små. Crawford Center erbjuder många tjänster som bland annat måttagning på plats i kundens garage och montering av den nya garageporten på ett tryggt och säkert sätt. Har man en gammal garageport men vill uppdatera sig till en ny och bättre modell kan Crawford Center hjälpatill med demontering och även bortforsling av den gamla garageporten.

Med sin mångåriga expertis inom branschen projekterar Alex och ger tips om vilken garageport som är bäst för varje kunds behov. Förutom garageportar kan Crawford Center även erbjuda snygga och säkra ytterdörrar och grindautomatik till bland annat uppfarter. Alla portar och dörrar tillverkas i Crawford Centers fabrik i Göteborg, så att allting måttanpassas och sågas exakt efter kundens behov.

Vilka är dina vanligaste kunder, Alex?
– Det är ofta kunder som vill byta ut sina gamla portar mot nya. En nyhet idag är att det finns barnsäkra portar och de är det stor efterfrågan på. I de garageportarna har vi inkappslade fjäder- och skensystem. Det gör att man minimerar klämrisken, både för små och stora.

INFO-Bladet önskar Alex och Crawford Center lycka till!

Text & Bild: Christoffer Lundin

Föregående artikelAnton Lindskog – Spelaren med nr. 400
Nästa artikelLars har blommorna till din trädgård