Vinslöv
Handbollssäsongen står för dörren och den 14 september passade Vinslövs Handbollsklubb att i vackert väder bjuda in till Uppstartsdag. Uppstartsdagen är ett mycket uppskattat evenemang med något för alla. Det fanns möjlighet att både sälja och fynda på den stora bakluckeloppis som ägde rum på parkeringen. Även Errea och Kempa fanns på plats för att visa upp sina kollektioner av träningskläder och skor.

Föreningen hade anordnat många aktiviteter för liten som stor. Prylar och kläder bytte ägare på bakluckeloppisen som man för första året arrangerade. Anette Bencker, viceordförande i föreningen, tror att det bara kommer att växa till nästa gång. Ponnyridning med de två ponnyerna Daim och Daria var populärt, men mest populärt var ansiktsmålningen. Nästintill alla barn hade vackra mönster eller djurimitationer i klara, härliga färger målade i ansiktet. Inne i sporthallen fanns ytterligare aktiviteter; duellering i hastighetsskott, tävling i att slå i spik och tips-runda, för att nämna några. Under eftermiddagen kunde man se Skånelagets damer träna, med Vinslövs Handbolls-klubbs egna talanger Josefine Gunnarsson, Wilma Jönsson och Cassandra ´´Cassi´´ Kellerman.

Grillen var tänd och på menyn stod korv, och inne var kiosken öppen med massa läckerheter. Ungdomssektionen hade en dag där skor fick byta ägare. Besökare kunde lämna in sina gamla handbollsskor och för 50 kronor fick skorna nya behövande ägare, samtidigt som ungdomssektionen tjänade pengar till kommande aktiviteter. Det var en trevlig dag fylld med aktiviteter som Vinslövs Handbollsklubb bjöd på, och nu siktar man mot en ny handbollssäsong.

Text & Bild: Linn Åström

Föregående artikelAkvarist? – Javisst!
Nästa artikelTrendspaning från Formex