Hässleholm
När man stiger innanför dörren på Aktiva Tassar möts man av en hel vägg fylld av godsaker. Aktiva Tassar har specialiserat sig på ett unikt utbud av naturliga godsaker och snacks för alla fyrbenta vänner. Ett paradis för din hund och katt!
Utöver väggen med snacks är butiken välfylld med massa tillbehör som passar olika hundar och katter. Man har bland annat ett brett utbud av produkter som hör till brukslydnad. Och som om inte en godisaffär för husdjuren vore nog så erbjuds även skönhetssalong. Att få sin hund och katt trimmad är omåttligt populärt, och Kristin med personal har fullt upp. Förutom trimning så kan man få sitt djur badat, friserat och klorna klippta. Trimmet ligger avskilt från butiken tillsammans med badavdelningen, och mängden hår som sopas upp från golvet varje dag är enormt. Kundantalet ökar hela tiden, och det är många nöjda kunder som bidragit till detta.

– Att man är lugn och får hunden eller katten trygg är jätteviktigt, och tjejerna här är väldigt kunniga, berättar Kristin stolt.
Under de fyra och ett halvt år som Kristin Avenmark har drivit Aktiva Tassar har det ständigt byggts om och utvidgats efterhand som verksamheten ökats. Senast i raden är att man utökat med ett helt rum med foder. Kristin berättar om att fler och fler väljer att utfodra med färskfoder som bland annat innehåller mindre tillsatser och anses mer naturligt än torrfoder.

Nästa projekt är att bygga ut med massageavdelning. Aktiva Tassar vill erbjuda helhet, och massagen kommer som pricken över i:et.
Kristin med personal hälsar nya och gamla kunder välkomna till Aktiva Tassar, för att ta del av det unika utbudet av produkter för aktiva hundar och katter.

Text & Bild: Elin Troedsson

Föregående artikelDjursjukhuset – en pigg 25-åring
Nästa artikelSveriges hundtätaste kommun