idoff_0687BK-CMYKOlofström
Med den antågande vintern kommer julen och julstämningen, och bästa sättet att verkligen insupa den varma, glädjande stämningen är genom en julkonsert. Berth, Marcus och Charlie Idoff erbjuder vackra julkonserter i samband med att de släpper sin julskiva.
Tre generationer ur familjen Idoff tar plats i Jämshögs kyrka den 22 november för att framföra allt från klassiska, välkända jullåtar till nyskrivna, blivande favoriter. Berth, Marcus och Charlie sjunger tillsammans medan Berth Idoffs orkester kompar och Lotta Idoff bidrar med sång.
– Charlies jul är en nyskriven låt vi kommer ha med i konserterna och på skivan, berättar Marcus Idoff. Den handlar om önskelistan Charlie skickade till tomten när han var fyra år gammal.

Konserterna kommer vara cirka en och en halv timme långa, utan paus. I samband med konserten på Furuboda den 23 november kan man antingen äta en bit mat innan eller fika efteråt. Julskivan kommer att finnas till försäljning under konserterna, men finns även på Ginza och Berth Idoffs orkesters egen hemsida.
– Musik är alltid ett glädjeämne och genom den kan man sprida glädjen till så många andra, säger Marcus.

Nästa år fira Berth Idoffs orkester 60 år, Berth startade den redan 1955 men de senaste 15 åren är det Marcus och Lotta som lett orkestern. Det arbetas för fullt med en samlingsskiva som ska spegla de imponerande 60 åren som orkestern varit aktiv.

Passa på att ta del av varma, härliga jullåtar och lyssna på tre generationer ur den musikaliska familjen Idoff när de sjunger in julen!

Tex: Petra Horning
Foto: Bertil Knoester

Föregående artikelRevive Honor släpper sin första singel
Nästa artikelSödra Sveriges största belysningsvaruhus Ljus & Miljö