Vinslöv
Visionen är att alltid hjälpa sina kunder, gammal som ung, med trygga lösningar, personlig service och rådgivning. Vinsten som skapas i banken stannar i bygden och används till bidrag för förenings-och näringsliv, forskningsprojekt, utbildning och kultur. Som kund är du del i den utvecklingen. Välkommen till Sparbanken Göinge; banken med hjärtat på rätt ställe.

Fyra Sparbankstiftelser, Vinslöv, Röke, Farstorp och Glimåkra äger Sparbanken Göinge. Man gjorde sammanslagningen för att kunna erbjuda sina kunder en ännu högre service, något man är mycket nöjd med när man ser tillbaka på tiden.

De gemensamma resurserna ökade och tillsammans är man starkare vilket gynnar kunderna. Ägarförhållandet har stått sedan 2008 och måndagen den 25 november firar man 5 år som Sparbanken Göinge. Under dagen bjuds det på kaffe och tårta på bankkontoren och alla är välkomna att fira.

Hela 5,4 miljoner kronor har Sparbankstiftelserna under sina fem första år delat ut i form av bidrag till olika projekt. Banken ser det som en självklarhet att utveckla bygden som de verkar i, genom att med bidrag stötta näringsliv och föreningsliv. Som kund är du delaktig i utvecklingen.

Sparbanken Göinge har ett brett utbud av tjänster för att kunna tillgodose varje enskild kunds behov. Man kan som förälder välja att öppna sparkonto till sina barn, som företagare kanske man behöver juridisk rådgivning, eller kanske är det pensionen du vill diskutera med bankens personal.  Eller om ni funderar på lån till ett husköp. Tjänsterna hos banken är många, och därför kan gratis rådgivning vara ett bra alternativ att ta del av. Att stämma av ekonomin med jämna mellanrum med en kunnig banktjänsteman är en god investering för den som är mån om vad som finns i plånboken.

Välkommen till Sparbanken Göinge – världens Göingskaste bank!

Text: Elin Troedsson
Bild: Privat

Föregående artikelVinslövsdagarna planerar framåt
Nästa artikelJulmarknad Bromölla