Vinslöv
Det har nu gått några månader sedan Vinslövsdagarna 2013 genomfördes med buller och bång på Torget i Vinslöv. Vi ringde Jeanette Junge för att höra hur det gått.

– Vinslövsdagarna har bara vuxit och vuxit de senaste åren, det blir fler och fler som hör talas om dem. I år hade vi till exempel en grupp gäster som bokade alla stugorna på campingen och kom hit från Höganäs för att fira en femtioåring. Ryktet har spridit sig om våra dagar, svarar Jeanette.

Att flera andra arrangemang i kommunen dessutom ställts in eller bantats ned har gjort Vinslövsdagarna till ett evenemang att räkna med. Uppslutningen har även i år varit stor och vi som arrangörer är nöjda!

Det är lätt att tro att det nu inte händer ett dugg förrän nästa år, men vi får veta att Jeanette redan är igång med planeringen inför Vinslövsdagarna 2014.

– Det tar inte jättemycket tid i anspråk just nu, berättar hon. Men jag måste ändå redan nu se till att de som skall medverka preliminärt bokas upp, eftersom det annars är lätt att vi går miste om det vi vill ha. Det är lång framförhållning ibland, så de bitarna måste falla på plats redan nu. Dessutom måste vi titta på hur vi kan förbättra och utöka dagarna på den begränsade yta vårt torg utgör… helst skulle jag vilja bygga om det så att det passar våra syften bättre, skrattar hon.

Partyfabriken är sedan tidigare avtal redan inbokade för 2014.
– En bra samarbetspartner säger Jeanette. Jag kan tryggt luta mig på deras helhetskoncept och kompetens och bara komplettera med kringarrangemang!

Vad kan Vinslövsborna förvänta sig av dagarna 2014?
– Det vill jag inte avslöja ännu, säger Jeanette. Men de bör boka in den 30-31 augusti i sina almanackor för då är det dags igen!

Text: Petra Horning
Bild: Magnus Kajrup

Föregående artikelNattvandrarna håller Vinslöv tryggt
Nästa artikel5-års kalas på Sparbanken Göinge