Karlshamn
Med tio års erfarenhet i massagebranschen erbjuder Suwannee Thaimassage sina kunder klassisk thaimassage, oljemassage och fotmassage som går in på djupet och tar hand om både kropp och själ.

Suwannee Ketthongdee startade sitt företag Suwannee Thaimassage för ett år sedan i sitt eget hem. Nu behöver företaget mer plats och hon har flyttat till en fin lokal på Regeringsgatan i centrala Karlshamn, där det förut låg en thaimatbutik. Flytten har gett henne mer plats, och hon har två olika massagerum där hon tar hand om sina kunder. Det ena är för oljemassage, med en vanlig massagebänk. I det andra finns den klassiska, fyrkantiga bänken för thaimassage, som vanligtvis är fastare än en vanlig massagebänk.

Bild2_cmyk– Hos mig kan kunderna få riktig thaimassage, oljemassage och fotmassage, berättar Suwannee. Man kan få helkroppsmassage eller på specifika ställen, om man har problem med axlarna, nacken eller kanske benen och fötterna.

Hon är van vid att behandla just sådana ömmande eller stela problemområden, men efter tre-fyra behandlingar uppger kunderna att de känner sig bättre.

– Jag använder örtoljor när jag masserar, säger Suwannee. Och kan erbjuda mina kunder örtsalvor och varma örtknyten mot till exempel värk i kroppen. Örtknytena hettas upp med ångande vatten och pressas mot kroppen, så att den välgörande värmen mjukar upp muskler och leder.

Oavsett om man föredrar oljemassage eller thaimassage så verkar massagen för att mjuka upp kroppen och få den att slappna av så att den bättre kan återhämta sig och vila.
Titta in till Suwannee Thaimassage och unna dig en skön massagebehandling!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikel1:e augusti är det Jämshögsdagen!
Nästa artikelNu är det dags för Ringamåladagen igen!