Kenny, Jonas och Alexander

Sölvesborg/Olofström
Man satsar lokalt och erbjuder allt under samma tak vilket uppskattas mycket av kunderna. Det är en långsiktig bra lösning för mindre orter. Kunskap, god service och närhet gör det bekvämt för kunden.
2012 tog Jonas Wernersson och Kenny Håkansson över Audio Videobutiken i Karlshamn. Den har legat vägg i vägg med Elonbutiken som drivits av bröderna Ola och Klas Johansson i många år.
Förutom butiken i Karlshamn hade de också Elonbutikerna i Sölvesborg och Olofström. 2019 öppnade Jonas och Kenny Elon Ljud & Bild i Olofström och under en längre tid hade de fått förfrågan om de ville ta över Elonbutikerna. Efter att ha diskuterat med varandra ett tag så slog de till och jag frågade varför?
– Utmaningen och att både jag, Kenny och Alexander tycker det känns naturligt att satsa och utveckla samt att kunna erbjuda kunden allt under samma tak svarar Jonas.
Alexander Bohlin blev delägare i samma veva man satsade på att ta över Elon.
Det är bland annat TV, mobil, ljud och datorer tillsammans med hela hushållssortimentet, värmepumpar och kök från Ballingslöv i Karlshamnsbutiken och kök från Nordanro som tillhör Elons Kökssortiment i Sölvesborgsbutiken.
Man erbjuder helhetskonceptet från köp till färdigmonterat i hemmet samt garantiservice, vilket har gett positiv respons från kunderna. I höstas smygöppnade man i Sölvesborg och Karlshamn. I Karlshamn öppnade man upp väggen mellan butikerna och i Sölvesborgsbutiken har man byggt om, där kan man nu hitta hemelektronik tillsammans med hushållssortimentet och en ny köksutställning.
Under januari och februari flyttande Elon Ljud i Bild i Olofström in till Elons befintliga butik som ligger på dannfältet. Elons personal är kvar och tillsammans kan de erbjuda en bred kunskap och hålla hög och god service samt att hjälpa dig att köpa rätt produkt för just dig.
Behöver du fotografi till körkort, id-kort, ID 06, parkeringstillstånd för rörelsehindrade och visum? Då erbjuder de fotografering där man får bilderna direkt i handen.
Elon Ljud & Bild är stolt huvudsponsor till melodifestivalen 2024 och det firas med fantastiska priser på massor av bra varor.
Varmt välkomna till Elon Ljud & Bild butikerna i Sölvesborg, Olofström och Karlshamn.
Text: Monica Oredsson
Foto: Privat

Föregående artikelSpionfilmen Argylle bjuder på härlig humor och spänning
Nästa artikelBromölla, orten med två högkompetenta optiker … i samma butik!