Karlshamn
Med ett stort intresse för det paranormala grundade fyra vänner gruppen Paranormal Crew Sweden i februari 2011. Idag driver Charlie Svensson och Fredrik Thuresson själva Paranormal Crew Sweden, som fokuserar på paranormala utredningar i Sverige på platser som sägs vara hemsökta.

– Det som fick oss att sparka igång hela gruppen var för att utreda, först och främst för oss själva, om det Paranormala faktiskt existerar eller inte, berättar Charlie och Fredrik.

Efter många timmar framför TVn hemma med amerikanska realityserier som till exempel  ”Ghost Hunters”, ”Ghost Adventures” etc, så kände vi att vi behövde ge oss ut själva för att bekräfta att det som händer i avsnitten även händer i verkligen.
Eftersom intresset för det paranormala alltid funnits i våra liv så var det inte särskilt svårt att träda in i rollen som paranormal utredare. Det ska tilläggas att vi alltid försöker motbevisa lika mycket som att bevisa när vi är ute.

Vi tycker att det är viktigt eftersom att allt som händer inte alltid behöver vara paranormalt bara för att det är märkligt. Vi försöker alltid hitta naturliga förklaringar innan vi ens tänker tanken på att det kan vara något paranormalt.

Den stora skillnaden på Sverige och USA när det kommer till sådana här spökjägargrupper är att i USA är det väldigt öppet, man vågar prata om det och man vågar stå för det man tror på. Det känns som att det övernaturliga fortfarande är lite tabubelagt i Sverige. Vi gör det vi gör för att vi själva tycker det är spännande och vi driver även detta för alla dem som delar samma intresse som vi.

Vi jobbar just nu tillsammans med Cinematik, ett filmbolag från Karlshamn. Det långsiktiga målet är en egen TV- eller webbserie och vi har precis släppt en teaser för oss och vårt arbete. Ett spännande projekt som redan idag följs av flera hundra människor runt om i hela Sverige på bland annat vår Facebooksida.

Här hittar man oss:
paranormalcrewsweden.blogg.se
youtube.com/user/Paracrewsweden
facebook.com/paranormalcrewsweden

Föregående artikelNy generation hos Bröderna Sibbesson AB
Nästa artikelKarlshamnstravet – en riktig hästfestival!