Tisdagen den 23 oktober är det modevisning i Församlingsgården i Karlshamn för alla ni som anmält er till Kupan senast 19 oktober.

Kl 18.30 är man välkommen till detta evenemang där inträdet är 80 kronor. Alla barn upp till 12 år går dessutom in gratis. Det är ett samarbete mellan Karlshamns Rödakorskretsar i Karlshamn, Asarum och Ringamåla, i samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan och Svenska kyrkan Karlshamn, som står för lokalen.

– Kläderna vi visar är second handkläder skänkta till Röda korsets butik Karlshamn Det är frivilliga Rödakorsare som visar upp dem i tre visningar för fritid, vardag och fest. Kläderna presenteras noga av Annelie Bengtsson ordf. Karlshamns Rödakorskrets, berättar Sonja Johansson, sekreterare i Asarums Röda Korskrets.

– Detta är ett återkommande event där vi samlar in pengar till något angeläget ändamål inom Röda Korset. I år går de insamlade pengarna till “Från utsatthet till trygghet”. Lokalen är alltid fullsatt. så responsen är god, fortsätter Sonja.

Det kommer även bjudas på musikunderhållning av de lokala musikerna ”Trallande tanter med gubbs”. Under kvällen serveras en god smörgås bredd av Röda-korsare samt kaffe och en god kaka också hembakad av någon medlem, där fikat ingår i inträdet. Lotterier med skänkta blommor, sylt, marmelad och dylikt.

-Allt är skänkt och görs frivilligt utom underhållningen. Vi vill göra denna kväll till en trivsam och glad fest, avslutar Sonja som hälsar alla som anmält sig senast 19 oktober varmt välkomna till Församlingsgården i Karlshamn den 23 oktober kl 18.30.

Text: Daniel Sverkersson
Bild: INFO-Bladet

Föregående artikel”Kulturkaramellens” höstpremiär – tecknade serier och pratbubblor
Nästa artikelNya Audi A6 finns på Bilcentrum Kristianstad