Teamet ni kan träffa på Bilcentrum i Kristianstad.

Audihuset i Kristianstad byggdes 2015 och är helt fristående med försäljning av nya och begagnade Audi bilar, en toppmodern verkstad med 6 tekniker och 2 servicerådgivare.

Audi Kristianstad ingår i Bilcentrumgruppen som idag representerar Skoda, Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, Seat och Audi. Kristianstads Bilcentrum AB finns i Hässleholm, Kristianstad och Sölvesborg (fd Folkesson bil) och sålde 4250 bilar under 2017.

Den fräscha verkstaden.

– Vi är väldigt glada och stolta över att kunna möta våra kunder i en fantastisk anläggning där vi i en härlig miljö kan visa våra Audibilar tillsammans med vårt serviceteam som tar hand om servicedelen, berättar Märkesansvarig Jan Edlund och fortsätter. Det finns många fördelar med att vi arbetar så nära mellan försäljning och serviceteamet, något som vi vet våra kunder uppskattar.

– Vår ambition är att våra kunder ska känna sig “hemma” hos oss och därför är det ofta tex teknikern som har direkt kontakt med kunden vad gäller service m m Positivt mottagande och engagemang är ledord hos oss och som vi alltid strävar efter att uppnå till våra kunder, säger Ingmar Olsson, verkstadschef.

– På försäljningen strävar vi alltid efter att kundens behov och önskan har högsta prioritet vid våra möten, modellerna är många idag och tekniken har accelererat så det är vår uppgift att presentera rätt bil med rätt utrustning som kunden önskar sig, nämner Jan.

-Provkörning är något som vi tycker är extremt viktigt att kunden får möjlighet till, då upplever man våra bilar och tekniken på bästa sätt. Många nya Audi modeller lanseras nu och under höst/vinter och kommer att finnas här som man kan provköra.
-Så välkomna in till oss på Audi Kristianstad, avslutar Jan Edlund och Ingmar Olsson.

Fakta Audi A6 Avant:
Audi A6 Avant förenar form och funktion med intelligent och intuitiv teknik.
Vässad design som rymmer en interiör med digitala skärmar och intuitiva funktioner som kan skräddarsys efter förarens behov. Bagageutrymmet är som tidigare 565-1680 liter. De avancerade säkerhets- och assistanssystemen blir allt mer intelligenta och sammankopplade Köregenskaper har optimerats för att ge hög komfort. Bilen är 4,94 m lång, 1,89 m bred och 1,47 m hög. Motorn är utrustad med mildhybridteknik som ökar komfort och minskar bränsleförbrukning vid verklig körning. Under rätt förhållanden kan nya Audi A6 Avant rulla fritt med motorn avstängd mellan 55 och 160 km/h och start-stop aktiveras redan vid 22 km/h. Detta p.g.a den remdrivna kombinerade generator/startmotorn (BAS) är hjärtat i mildhybridsystemet. Med 48-voltssystemet kan upp till 12 kW återvinnas som tillförs ett separat litium-jon batteri.

Text: Jan Edlund
Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelModevisning i Röda Korsets regi
Nästa artikelKick-off för läsårets UF-företagare