Karlshamn
Joyvoice är popkörer för alla som vill sjunga och för alla åldrar. Verksamheten bygger på glädje och positiv energi. På flera ställen runt om i Sverige anordnas dessa körer, bland annat i Karlshamn.

I elva veckor har en stor skara samlats i Karlshamns Folkets Hus för att få känna gemenskap, energi och att få släppa loss i sin sång. Det sjungs välkända hits i genrerna pop, rock och soul tillsammans med körledaren. Sent i november ägde höstterminens final rum och runt 60 körmedlemmar var anmälda.

Tillsammans med körmedlemmarna var även respektive och vänner inbjudna till finalen i Folkets Hus, men inte bara för att se och lyssna, utan även sjunga med!

Efter att körmedlemmarna värmt upp var det dags att gå upp på scen där det bjöds på låtar som ”Don’t stop me now”, ”Just the way you are” och ”From this moment”. Vissa utav låtarna framfördes dessutom av solistgrupp och solo.

Efter uppvisningen blev det mer gemenskap med fika och avslutning för denna terminen, Joyvoice är tillbaka till våren igen.

Text & Bild: Daniel Sverkersson

Föregående artikelRebeckalogen sponsrar Önskeambulansen
Nästa artikelJulshowen Bland Töntar & Troll!