Lördagen den 18:e augusti anordnar Vänsterpartiet i samverkan med ABF en familjedag i Bellevueparken.

– Det blir en dag med många gratisaktiviteter för både barn och vuxna, säger Lotta Holm som är med i gruppen som jobbar med arrangemanget.

– Vi är i full gång med att planera och förbereda. Dagen kommer att innehålla allt ifrån reaggiemusik av Karlshamnsbandet Sitizens till progg av Syndromet och trubadurmusik av Sven. Kultur knytpunkten bjuder på musik & dans från Mellanöstern.

– Vi tycker att det är viktigt att det blir en familjefest, därför har vi satsat mycket på barnaktiviteter. Det blir gratis ponnyridning, hoppborg, ansiktsmålning och man kan få spika sin egen fågelholk, fortsätter Lotta.

För de som vill lyssna så kommer Jonas Sjöstedt tala via storbilds-TV och det kommer även att finnas möjligheter att prata med och ställa frågor till våra lokala Blekingepolitiker. Kommunal Karlshamn och landstinget Blekinge kommer att finnas på plats med information.

Lokala konstnärer är på plats för att visa sina alster. Bland andra Agga Agnieszka Wysocka Albinsson akvarelltavlor, Paul Martinsson surrealism och abstrakt konst, Jonas Vallin fotografier och Maria Franzén konstnär.

– Vi kommer även ha en del aktiviteter som tipsrunda för både stora och små med fina priser från bl.a Life, Ylvas och Fingerfärda.

Mellan kl 10 och 15 är det loppis i Dans-In för mer info se vår annons nedan.
Vill du prova på fotbehandling så finns Jane från JH’s Hälsa & Harmoni på plats. Karlshamns handboll säljer korv och Glassboden säljer glass. Fika kommer finnas till försäljning eller så tar man helt enkelt med sig sin egen picknickkorg, avslutar Lotta.

För närmare information om program, utställare, tidpunkter mm, se på Vänsterpartiet Karlshamns Facebooksida.

Det finns fortfarande plats för fler utställare och lokala föreningar. Kontakta Lotta: 0704-41 93 25.

Bild: pixabay.com

Föregående artikelSnart dags för den årliga festivalen i Karlshamn
Nästa artikelSpännande dag med växter och utställare