Jan Öhman hälsar er välkomna att fynda lampor och tillbehör.

Mjällby
Jan Öhman som tidigare drev företaget Lampkungen i både Sölvesborg och Bromölla, jobbade som elektriker från att han var 15 år.
Han la ner butiken 2019 och blev en glad pensionär. Det blev lampor och tillbehör över efter utförsäljningen och nu gör Jan ett nytt försök att bli av med dessa fina produkter till vrakpriser. I en bod vid Extra i Mjällby till vänster om Kappahl kan ni fynda massa olika lampor som tak, vägg, bord och golvlampor, hängande fönsterlampor, kristallampor, utebelysning och badrumslampor. Här kan man även hitta tillbehör som rörelsevakt och LED-lampor. Jan tipsar om att man kan dimma med din befintliga strömbrytare i 3 steg. Kontakta honom eller kom till boden så berättar han mer om det. I boden säljer han kvalitets LED-lampor från Unison som är dimbara i 3 steg med minne och det finns som normal lampa, klot och kronljus till mycket bra pris. Dessa är guldvärda när man t e x inte är hemma fortsätter Jan att berätta,
Sätter man den på lägsta värdet så syns den inte på dagen, men lyser när det är mörkt. Det är ekonomiskt också för det drar väldigt lite, 0.4 W lyser som en 10 wattare. Jan kommer att ha boden till mars nästa år och så småningom kommer det också finnas antika lampor i boden. Det är sista chansen att få era gamla kristallkronor reparerade av Jan och att köpa kristall som ni saknar i era kronor.
Passa på att köpa lampor med tillbehör för vrakpriser.
Text & Foto: Monica Oredsson

Föregående artikelFin från topp till tå
Nästa artikelColorama Jims Färg finns nu i Sölve