Från vänster Cilla, Carola, Zineb och Helene

Bromölla
Vi älskar våra kunder säger Helene Schmidt som driver Solhörnan i Bromölla tillsammans med sina tre anställda, Cilla, Carola och Zineb.
Våra kunder ger oss mycket värme och inspiration. Det är så mysigt med det breda åldersintervallet som är från 2 år upptill 90 år, man delar med sig av olika kunskaper. Ett tagande och givande, vissa kunder träffar man var tredje vecka.
Solhörnan startades 1987 och erbjuder sina kunder ett helhetskoncept. Allt inom nagelvård, Lash lift och brow lift, vaxning och plockning av bryn och färgning av bryn och fransar. Solhörnan erbjuder öronhåltagning och allt inom hårvård.
Butiken innehåller makeup produkter, parfymer av kända märken som Paco Rabanne, Calvin Klein, Marc Jacobs och Carolina Herrera för att nämna några.
Man kan köpa hårvårdsprodukter i butiken och även inrednings artiklar som doftljus, ljusstakar, lyktor. Marockansk keramik är på väg in och det är handgjort direkt från Marocko. Vi har haft det in många år berättar Helene och det är fortfarande superpopulärt. Denna leverans som är på gång är ett lite annorlunda porslin. Det är många nyheter på gång i butiken så det kommer att finnas flera farsdags tips och julklappstips.
Helene har hållit på med nagelvård i 22 år och hon får nya kunder hela tiden. Ungefär tio kunder har gått hos henne under alla år. Det tar ca en och en halv till två timmar att få naglarna fixade och det finns alla möjliga utseenden, väldigt säsongsbetonat. Det är rosa och pastellfärger till sommaren och mörkare färger höst och vinter.
När det gäller hårtrenden så är det mycket 80 och 90 tal inspirerat nu. Det är permanent och mycket uppklippt, många yngre killar permanentar sig nu.
Med Helenes erfarenhet, utbildningar och kunskap får ni professionell hjälp när det gäller makeup.
Hon hjälper dig med vilka färger och nyanser du passar i, vilken foundation som passar din hud och hur du lägger din make upp.
Välkommen till Solhörnan i Bromölla där du får hela konceptet på en och samma plats.

Text & Foto: Monica Oredsson

Föregående artikelKusligt och spökfyllt i Joakim Lundells andra svenska skräckfilm
Nästa artikelUtförsäljning av lampor