Från vänster Anna, Ralf, Leif, Mathilda & Marie-Louise

Sölvesborg
Colorama Jims Färg startades 1983 och firar nu 40 år.
Den 14 mars i år flyttade de till ny stor lokal på ca 900 kvadratmeter i Sölve.
Den förra butiken inne i Sölvesborg var uppdelad i två plan och svårarbetad. När sortimentet ökade så behövdes det en större butik så att personalen ska kunna ge den bästa servicen till sina kunder.
I denna stora fina ljusa butik kan de ha en större utställning och sortimentet har blivit ännu större. Det finns över 15 000 artiklar allt från den minsta lilla penseln till badrumsinredning. Colorama Jims Färg har blivit större och satsat mycket på badrum och även badrumsmattor. Här kan man som kund få proffsig hjälp med en helhetslösning. De har ett kontor där man sitter med sina kunder och i lugn och ro kan få råd och tips med olika lösningar, vid t.ex. renovering. För att få den bästa rådgivningen är det bra att boka in ett möte.
Leif och Marie-Louise har haft företaget i 24 år, Leif har jobbat med måleri i 35 år.
De kommer kostnadsfritt ut till dig som kund för att ge råd om vilken typ av färg man behöver och vilka nyanser för att det ska stämma in i miljön. Vid större leveranser kan hemleverans ordnas.
Flytten till Sölve har inneburit att det redan stora sortimentet på tapeter har utökats. De har de flesta tapetleverantörer och de lämnar prisgaranti på tapeterna som innebär att de letar upp och matchar det bästa priset. När jag undertecknad kom in i butiken och fick se alla dessa tapeter och hur de visades i miljöer blev jag så inspirerad att jag började fundera på om vi inte behövde göra om vårt redan renoverade hus. Colorama Jims Färg har en hög tillgänglighet för sina kunder, då de öppnar redan kl. 07 på morgonen åt företag, privatpersoner är också välkomna då. Jims Färg har söndagsöppet och har haft det i 25 år.
40 år ska firas i dagarna tre och då kommer butiken vara fylld med massor av erbjudanden. Torsdag 26 oktober till lördag 28 oktober är ni välkomna att fira med oss säger personalen. Ställ era frågor, fika och passa på när det är bra erbjudanden.
Vi på INFO-Bladet hälsar grattis till 40 år!
Text & Foto: Monica Oredsson

Föregående artikelUtförsäljning av lampor
Nästa artikelAlla har vi blivit ”skammade”