Sölvesborg
Med ett starkt helhetskoncept erbjuder Colorama sina kunder hjälp med både val av produkter och entreprenörer som kan utföra arbetet.

Colorama finns i Sölvesborg, Bromölla och Kristianstad och för ägarna Marie-Louise Johansson och Leif Persson är det viktigt att kunderna känner sig trygga.
– Vi har ett brett sortiment i våra butiker, med allt från kakel och klinker, till färg och tapeter, säger Marie-Louise. Vi jobbar med de bästa aktörerna på marknaden och välkända märken med produkter av hög kvalitet.

Colorama erbjuder totalentreprenad och har god kontakt med byggfirmor, VVS-firmor och elektriker, allt för att kunden enkelt ska kunna vända sig till en person med hjälp för allt.
– Vi är GVK-certifierade, vilket betyder våra anställda följer branschens regler och säkerhetsföreskrifter för arbete i våtrum, berättar Marie-Louise. Det betyder också att vi lämnar våtrumsgaranti på alla arbeten.

Colorama samarbetar med Sölvesborg-Mjällby Sparbank och är anslutna till Sölvesborgskortet, för att gynna kunder som väljer att handla lokalt och främja handeln på hemmaplan.
Titta in hos Colorama för tips och råd om de bästa produkterna till renoveringen eller husbygget!

Text: Petra Horning
Bild: Linnea Bengtsson, Fröknegårdskolan

Föregående artikelKulturföreningen Borres Vänner
Nästa artikelSnyggaste studentkläderna hos Schack Matt