Sölvesborg
Ekonomigolv startades 1972 och är idag en komplett entreprenad som erbjuder allt inom golvläggning och plattsättning. Hampus har jobbat i butiken i 25 år och drivit butiken tillsammans med Robban i 10 år.

De har nu gjort en totalombyggnad av butiken och ändrat konceptet helt till många mindre butiker i butiken som har en försäljningsyta på 1500 kvadratmeter. Något nytt är showroom från bland annat Golvabia, Coretec, kronotex.
Man blir verkligen inspirerad när man går runt och får se dessa olika miljöer och tips om hur man kan göra i sitt hem. Idag är de 14 anställda med god kompetens och som är kunniga och gör det mesta i butiken. Personalen kan ge dig som kund många tips och goda råd. Det har varit en mycket positiv reaktion hos de kunder som varit här och sett den nya utställningen berättar personalen.
Ekonomigolv har jobbat hårt med miljötänk och bland annat investerat i en stor solcellsanläggning samt att de hela tiden försöker göra andra åtgärder för miljön, bli en grönare butik.

Välkommen till oss!

Internet försäljningen har blivit större och de har nu långväga kunder som kör till oss i Sölvesborg berättar Hampus. Deras styrka är låga priser. De köper in stora kvantiteter och håller stora lager i butiken.
Hos Ekonomigolv kan ni köpa kakel, klinker, trä, laminat och vinylgolv. färg och tillbehör till allt, heltäckningsmattor och avpassande mattor.
I outletavdelningen säljs det kakel, klinkers och golv till kraftigt reducerade priser,
Nytt för i år är akustikpanel som har gått mycket bra.
Text & Foto: Monica Oredsson

Hos Ekonomigolv finner du inspiration inför din renovering.
Showroom som ger dig en tanke på hur man kan göra i hemmet.

 

Föregående artikelAnnika Östberg: ”Att se ljuset i det svarta”
Nästa artikelRonja och Marre vill hjälpa Er som behöver hjälp i vardagen.