Ronja och Marre hälsar er välkomna att ta kontakt för att få hjälp.

Sölvesborg
Ronja och Marre startade sitt företag för drygt ett år sedan, RM Hem & Trädgård AB. De hjälper privatpersoner och företag med hemstäd, flyttstäd, fönsterputs, trädgård och företagsstäd.   

Före och efter ogräset blivit rensat

Jag möts av två stycken glada trevliga sociala och tillmötesgående kvinnor som bjuder in mig på kaffe när vi träffas.Det började med att Ronja och Marre var arbetskollegor och trivdes mycket bra ihop. De kom överens om att starta ett företag tillsammans. Trots att de startade i motvind, d v s med dyra elpriserna, matvaror och drivmedel som blivit dyrt och allt som hände har de gått över förväntan berättar Ronja och Marre.
Företaget har kunder från Åhus till Karlshamn. Med många nöjda kunder så sprider sig ordet mellan kunderna vilket har lett till att Ronja och Marre har haft och göra hela tiden.
De jobbar mest med städ, men nu i sommar har det varit mycket trädgård som att klippa gräs och häckar samt rensa ogräs. Både Ronja och Marre är sociala och noggranna och vill ha en bra dialog med kunden så det blir som kunden vil ha det. Så gott det går använder de miljövänliga produkter men vill kunden att de använder deras produkter går det också bra.Man ringer eller mejlar RM Hem & Trädgård för att få deras hjälp. Till er som har en stressig vardag och till er som p g a hälsa inte riktigt hinner eller klarar av att ta hand om hemmet och trädgården är det bara att höra av sig. Vill man ha städhjälp efter bröllop och föreningsfester går det också bra att höra av sig. Rutavdraget på 50% fixas direkt och pensionärer har pensionärsrabatt på städning och fönsterputs. På vintern hjälper man även till att skotta gångar när man ändå är på plats. Framtidsplanen för RM Hem & Trädgård är att utöka verksamheten.

Före rengörning av ugn

De har många privata kunder och målet är att skaffa fler företagskunder.
Vi på INFO-Bladet önskar Er lycka till.
Text: Monica Oredsson
Foto: RM Hem & Trädgård AB

Efter rengörning av ugn
Föregående artikelTotal ombyggnad hos Ekonomigolv
Nästa artikelHöstfest hos Ripps