Sölvesborg
För ett år sedan började Coffee House servera gourmetpizzor och hamburgare på sin meny och satsningen har slagit väl ut. Kunderna åker från Kristianstad och Karlshamn för att plocka upp de läckra maträtterna.

Coffee House drivs av Mario och Marta. I sin matlagning är de noga med att satsa på närproducerade, ekologiska råvaror, lokalproducerat kött och eget bakat bröd till burgarna.
– Vi vill ge våra kunder så färsk och bra mat som möjligt, berättar Mario. Menyn uppdateras kontinuerligt och vi provar hela tiden nya smaker för att kunna ta fram nya rätter till våra menyer.

En rätt på menyn som blivit en hit är deras tapaspizza, en rätt för två personer där gästerna väljer fem sorters pizzor och får in minipizzor som är perfekta att dela på.
– Det gör att kunderna vågar prova olika pizzor från vår meny, ler Mario. Istället för att bara köpa samma pizza så vidgar de sina vyer.

Till pizzan eller burgaren kan man beställa en öl från Coffee Houses utmärkta ölmeny. Där finns öl från åtta olika länder, från Japan till Tjeckien, och där finns öl för alla smaker. Framöver finns det planer på att ta fram en lika välsorterad vinmeny.
– Vi lyssnar och anpassar oss hela tiden efter vad kunderna ger för feedback, säger Mario. Därför är vi anslutna till Sölvesborgskortet, för att gynna de kunder som handlar lokalt.

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelLyckad golfpremiär på Taste Sportsbar
Nästa artikelDesigna ditt eget smycke hos Guldsmeden Sonny Carlberg