Ronni och Gunilla slår snart upp portarna för säsongen.

Sölvesborg
Nu händer det lite i Sandviken som kommer att kännas som ett nytt smultronställe för alla livsnjutare.

Förutom den helt underbara stranden med omnejd så öppnar Ronni Persson nu upp ” Boden den lilla” som ska servera massor av läckerheter i sommar. Eller vad sägs om stekt sill med mos eller bröd? toast, baguetter, våfflor, räkmackor mm.

Eller den helt fantastiska glassen som heter Otto glass, som kan avnjutas med en kopp kaffe bara ett stenkast från stranden.

Ronni, som själv har en favorit som ska serveras, förklarade hur en Knake eller Melle kan smaka. Kokt special som ska ätas på ett speciellt sätt och egentligen en speciell dag. Måste bara smaka tänker man.

Den 25 maj öppnas portarna upp för säsongen och de hålls öppna så länge det inte regnar eller sommaren tar slut. Avnjut hembakade godbitar som morotskaka, chockladbullar med flera efter eget recept som kommer att finnas där för kaffegäster.

Så missa inte detta trevliga och enkla sätt att umgås över en sillamacka eller kopp kaffe med gott.

– Vi välkomnar alla, om du är ute och går med hunden eller cyklar en runda, kör bil eller kanske ligger på stranden och vill ha något gott att äta, varmt välkomna säger Ronni.

Ronnis driver även Boden på Sandviksvägen där han bakar bullar så alla enkelt kan få nybakade bullar eller baguetter och smörgåstårtor för beställning. Detta med Boden den lilla blir ett test för kommande somrar.

Det går inte att missa Boden den lilla ty om du följer cykelvägen från bron i Ljungaviken är det bara att inte missa svängen nere i Sandviken för då kör du rakt in i Boden den lilla.

Lycka till Ronni vi ses för här blir det ett depåstopp i sommar.

Text & Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelHittaut, enkel orientering för alla
Nästa artikelEtt magiskt besök på Bromöllaskolor