Sölvesborg
Med 20 års erfarenhet på sina axlar kan privatpersoner och företag känna sig trygga när de anlitar Erlings Entreprenad till sina entreprenadjobb. Det gäller allt från avloppsinstallationer till grävarbete.

Erling Olsson startade Erlings Entreprenad redan 1995, och drev det som hobbyverksamhet vid sidan av sitt andra jobb. År 2001 tog han steget fullt ut till egen företagare. Erling är bland annat ME-diplomerad, auktoriserad av Fann och diplomerad av Baga.
– Jag sköter allt åt mina kunder, till exempel skissar förslag på trädgårdsanläggningar och sköter kontakt med miljökontoret när nya avlopp ska installeras, säger Erling. Som kund hos mig får man alltid 10 års garanti på utfört arbete och funktion, och 2 års garanti på materialet.

Erlings Entreprenad har ett brett utbud av tjänster som han kan erbjuda kunderna. Det gäller bland annat avloppsinstallation, gräver husgrunder, river mindre hus, lägger stengärde, dränerar hus, gräver ner pooler och mycket annat. Inget arbete är för stort eller för litet, och Erling sätter alltid kundens önskemål och säkerhet i första rummet.
– Det är också värt att tänka på ROT-avdraget när det gäller bland annat grävjobb, berättar Erling. Och att jag kan hjälpa till med att gräva ner kablar eller röja snö också med mina maskiner.

Han ser just på framtiden och hoppas att så småningom kunna utöka företaget med ytterligare en anställd.

INFO-Bladet önskar Erling god fortsättning på det nya året och att lycka till!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelBlue Note presenterar vårens program
Nästa artikelÖppet hus på nytt hälso- och yogacenter