Anna Olofsson.

Sölvesborg
Bogart utökar sitt sortiment med nya klädmärken och accessoarer som kan komplettera klädseln, både till vardags och till fest.

När sommarvärmen slår till är det shorts, pikétröjor, kortärmsskjortor och badkläder som gäller. Hos Bogart hittar man även snygga solglasögon, skor och iPhonesladdar.
– Jag hade många turister som frågade efter det förra sommaren, så i år har jag tagit in Le Cord, berättar Anna Olofsson, som driver Bogart. De har mobilsladdar i snygga utföranden som läder, camouflagefärgade och mycket mer.

Bild2_cmykNytt i butiken är även klädmärket Blend, som har sportigare och ungdomligare kläder. På galgarna finner kunderna även snygga och trendiga kläder från märkena Solid, Gabba och Dahlin.
– Till hösten kommer ytterligare ett nytt märke, avslöjar Anna. Det är ett häftigt ungdomsmärke som sponsrade några djs till Summerburst.

Till Killeboms marknadsdag kommer Bogart ha öppet som vanligt och ha ett stånd utanför butiken fullt med fantastiska erbjudanden. Det kommer vara kläder från det senaste året och man har stor chans att fynda till bra priser.
– Det är första året jag är ansluten till Sölvesborgskortet och jag hoppas att mina kunder vill använda kortet hos mig, säger Anna. När jag köpte Bogart så ville jag att butiken skulle vara en del av Sölvesborg och inbjudande för sölvesborgarna.

Håll utkik efter spännande erbjudanden på Annas facebooksida Bogart Sölvesborg!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelListermacken – en plats att pausa på
Nästa artikelCentrumadvokaterna flyttar till centrum