Bromölla
Centrumadvokaterna har vuxit mycket de senaste åren. De satsade på ett nytt kontor i Olofström förra året och i år är det dags att satsa mer i Bromölla.

I Bromölla har Centrumadvokaterna funnits sedan 2009. De anställda i Olofström turas om att vara på plats på kontoret i Bromölla ett par dagar i veckan, men förhoppningen är att de ska kunna ha permanent personal i Bromölla i framtiden.
– Våra nya kontorslokaler har ett jättebra läge, berättar Eva Johansson, ägare till Centrumadvokaterna. De ligger mitt i centrala Bromölla, intill Juhlins Optik, vilket gör att vi verkligen syns.

Det var Näbo Bygg som skötte renoveringen av kontoret i Olofström, och Eva blev så nöjd med det att hon anlitar dem för renoveringen i Bromölla också. Planen är att den före detta butikslokalen ska göras om till tre kontor, ett konferensrum och en avskild hörna där kunderna kan vänta i lugn och ro.
– Sekretess är otroligt viktigt för företag i vår bransch, så det är noga med att rummen är ljudisolerade och fönstren frostade för att skydda våra kunder, säger Eva. Renoveringen kommer att påbörjas i mitten av augusti, så min förhoppning är att vi ska kunna ha invigning i slutet på september eller början på oktober.

Med sina åtta anställda tillhandahåller Centrumadvokaterna alla tänkbara juridiska tjänster, med allt från avtal inom och mellan företag, till privata ärenden och brottsmål. En av Evas många specialiteter är hästjuridik.
– Vi tittade även på kontor i Kristianstad, men vi vill bli kvar i Bromölla, ler Eva. När renoveringen väl är klar kommer vårt nya kontor bli jättebra både för våra kunder och för oss!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelNytt och fräscht sortiment hos Bogart
Nästa artikelIvetoftakören på körresa till England!