Sölvesborg
För drygt ett år sedan flyttade Wallenbergs Skor sitt kontor och lager till nya lokaler. Det ligger fortfarande centralt och lättillgängligt för både varuleveranser och besökare.

Wallenbergs Skor är företaget som satsar på kvalitetsprodukter så att kunderna aldrig behöver fundera över var de ska köpa sina nästa skor. Personalen är kunnig och serviceinriktad, och fortbildar sig ständigt för att kunna erbjuda den bästa servicen.

– Till hösten och vintern ser vi att trenden med den sportinspirerade skon fortsätter, berättar Christian Nilsson, som äger Wallenbergs Skor. Även boots och kängor är storsäljare på både dam- och herrsidan.

Nu när hösten och vintern är i antågande kan det vara bra att se över sina skor och ge dem lite extra skovård. För att se till så att skorna håller längre är det viktigt att smörja in dem, vädra dem regelbundet och ha olika par att byta med så att man inte går i samma skor hela tiden. Man kan ta med sina skor till Wallenbergs Skor och får professionella råd och tips om hur man kan få sina skor att hålla längre.

– Vi satsar på produkter av bästa kvalitet, säger Christian. I de fall där vi kan välja material på skornas innerfoder väljer vi alltid skinnfoder. Det gör skon extra bekväm och skön att ha på sig, samt att det gör skon mer hållbar.

Vill man inte riskera att missa de senaste nyheterna eller erbjudandena från Wallenbergs Skor kan man följa dem på Facebook eller Instagram.

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelStorsatsning på fibernät i Bromölla kommun
Nästa artikelOmaka par – 3 i rad