En butik full av julklappsinspiration.

Lilla ANTO:s Home som ligger på bästa läge längs med Södergatan erbjuder massor inom inredning och presenter inför stundande högtid.

Ann-Kristin Eriksson driver verksamheten som funnits på Södergatan sedan 2015, men bytte till en större, mer lättillgänglig lokal vid årsskiftet 2016-2017.

ANTO:s har sina anor från 1960-talet då företaget arbetade med tillverkning inom lantbruket med verksamhet i Hällevik, Nogersund och Mjällby. Det var då Ann-Kristins far som drev företaget. Ann-Kristin kom in i verksamheten och allt eftersom övergick de till heminredning och hushållsprodukter.

Butiken utstrålar ett välkomnande intryck och har så här års ett stort utbud av inredning och presentartiklar som passar jul och vinter-säsongen.

Här finns juldekorationer och lampor från bland annat Startrading men även hushållsartiklar, köksredskap, present-artiklar som ”designfood”, handdukar och teér, ja en hel del artiklar som funkar utmärkt att ge bort som julklapp, eller unna sig själv. Som extra service slår hon in presenterna också.

Ann-Kristin nämner att Lilla ANTO:s Home vill kunna erbjuda bra grejer till priser som passar de flesta och att utbudet i hennes butik kan vara unikt och svårt att hitta någon annanstans i Sölvesborg. Några utav de stora märkena som finns här är WoodWick, DBDK, SAGA, Wasa ecotextil, Ester & Erik, Eos fjäderlampor och byOn design.

– Istället för att åka till andra städer för att handla är det viktigt att handla lokalt och gynna det som finns. Om man har Sölvesborgskortet får man 10% rabatt på det du handlar här i butiken, vilket är förmånligt, berättar Ann-Kristin.

Text: & Bild: Daniel Sverkersson

Föregående artikelBokvecka på Prästslättsskolan
Nästa artikelTeatersmedjans garderobsrensning blev loppis