Sölvesborg
Barnen på Södergatan har huserat i sina nya lokaler i lite mer än ett år. De båda ägarna Linda Eklund och Josefin Hedlin trivs verkligen.

Den 160 kvm stora butiken känns luftig och välkomnande, samtidigt som Barnen på Södergatan erbjuder sina kunder ett stort och varierat sortiment av barnkläder och barnrumsinredning. Linda och Josefin besöker mässor och följer med i bloggvärlden för att hitta inspiration och för att kunna erbjuda sina kunder de senaste trenderna.

– Vi har några nya märken i butiken, berättar Linda. Tumble ’n Dry har häftiga kläder med roliga tryck och I Dig Denim rockar slitstarka kläder i jeanstyg.

Bild1_cmykNytt bland inredningssakerna är Lilys Island, som har allt från lampor till plastporslin i mjuka pastellfärger och med roliga illustrationer. Märket A Little Lovely Company erbjuder text och bokstäver som söta inredningsdetaljer och även nattlampor i form av päron och glassar.

– Det är roligt att kunna blanda både kläder och inredning i butiken, ler Josefin. Förutom inredning till barnrummet har vi också leksaker, bäddsett, porslin och mycket mer. Man kan följa oss på Facebook och Instagram för att snabbt bli uppdaterad när vi får in nya varor.

– Vi är också anslutna till Sölvesborgskortet för att det gynnar kunderna som handlar på hemmaplan, säger Linda. Vi har kunder som alltid handlar med Sölvesborgskortet när de kommer in.

Passa på att titta inom Barnen på Södergatan och fyll på garderoben med vårens färgglada nyheter!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelKulturföreningen Borres Vänner flyttar in i nya lokaler
Nästa artikelDrömduken – en musikal av Holje Musikklass