Lokalerna invigdes den den 30 maj med mycket kunder och vänner på besök. Det bjöds på korv och diskuterades nya projekt i kök.

Garderobssystem med inredningar skräddarsydda för dig som kund. Vi gör hemsbesök och mäter sen lämnar vi offert som kunden får ta ställning till. Vi har totalentreprenad vid köksbygge med  allt vad det drar med sig, golv, ljus-spottar i taket, flytta på väggar, kakla och fixa så att det blir som kunden önskar det.

Montering planeras gemensamt med kund och det kan ibland vara att man önskar sköta en del själva som utrivning av det gamla köket eller sätta kakel själv. De flesta brukar vilja ha hjälp med golv eller andra detaljer. Från beställning av kök eller garderobsinredning till leverans tar det mellan 3-5 veckor. Endast montering av kök tar bara ett par dagar. Men då måste det var rena väggar och golv dvs att den gamla skåpsinredningen tagits ut. Garderobsinredningarna är av märken som ELFA & Lumi, av mycket bra kvalité. Drömmer du om en ”walk in closet” eller kanske lite hyllor och ordning i garaget/förrådet så kontakta Idékök för ritning och beställning.

Vad är det senaste inom kök i färg och form?
Det är mycket olika trender men allt från vitt till allmogeluckor och stenskivor. Ungdomar föredrar nu lite allmoge med träskivor vilken kan bero på att de är uppväxta med blanka vita kök och stenskivor.

I dag finns ungefär 50 olika kök som vi kan leverera samt olika leverantörer av diskbänkar och även olika handtag. Om man då sammanfattar så ser i princip inga av de 800 kök vi levererat under 20 år likadana ut, säger Jan.  Nytt är att vi numera säljer utekök från IFÖ som kan specialbeställas efter eget behov. Perfekt att ha då många numera lagar mat ute kring eld och grillar.

Nyhet i köket är att man har mer teknik med touchknappar för tex. vattenmaskins avstängningar. Nu har vi fått en bättre utställningslokal som gör att kunderna kan få en bättre möjlighet att se våra produkter och i framtiden kan vi kanske utöka med en butik ytterliggare mot Karlskrona förutom denna i Sölve och Karlshamnsbutiken.

Text & Bild: Monica Berg

Föregående artikelVärldskända rock och metalfestivalen livar upp början på sommarn, om igen..
Nästa artikelHamnkrogen Briggen på Hanö har bytt ägare