HA och Lions
Mikke Göransson från Hans Andersson Recycling och Bert Nolin från Lions club Sölvesborg. Foto: Patrik Lundin

Sölvesborg
Stöd Sölvesborgs äldreomsorg fördubbla värdet på ditt skrot som ligger och skräpar.

Det är nu fullt möjligt att lämna in metallskrot hos Hans Andersson Recyclings anläggning på Pålvägen 3 och få det dubbla värdet om du skänker det till Lions i Sölvesborg. Samarbetet är ett sätt att hjälpa till att förgylla vardagen för de äldre i Sölvesborgs kommun. Det går till så att när du lämnar metaller så talar du om att det ska ges till Lions. Då räknar man värdet och sätter in de pengarna på Lions konto. Samma summa som sätts in bidrar Hans Andersson Recycling med.

Lions Club i Sölvesborg arbetar med olika projekt och detta är ett som ska gå direkt till Sölvesborgs äldreomsorg. Här kan man få bidrag till en bussresa eller lunch ute eller en härlig utflykt.
– Totalt delar vi ut över 350000:- till olika projekt berättar Bert Nolin från Lions. Vi har vår secondhandbutik i gamla Tivoli som ger oss ett tillskott och vi arrangerar Lions Killebom-tåg bland annat. Framtiden är nog insamling tillsammans med företag som stöttar och hjälper oss att få in medel för att sedan delas ut där det behövs. Det är just ett sånt samarbete vi har nu med Hans Anderssons Recycling.
Mikke Göransson som representerar Hans Anderssons Recycling instämmer och berättar att de ser det som en samhällsinsats att få hjälpa till.
– Extra roligt är det när vi vet att dessa pengarna går direkt till äldreomsorgen i Sölvesborgs kommun säger Mikke.

Passa nu på att rensa upp i garaget eller längan och se till så skroten blir dubbelt så mycket värd och når de inom äldrevården.

Text & Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelNäringslivskväll i Bromölla gav en och annan STRIKE!
Nästa artikelJuhlins Smycka & Klockmaster sponsrar under jubileumsåret