Sölvesborg

Från cirka 18:00 till cirka 20:30 underhölls man av musik, skratt och beröring under en kväll värd att minnas. Trots den lilla lokalen Skofabriken i Sölvesborg blev Bella Ljungbergs insamling till Ung Cancer en underbar kväll med både konst, ”gratis” fika och blandad musik.

Kvällen börjar med ett tal från Bella Ljungberg själv där hon berättar att den här kvällen tillägnas hennes morfar som gick bort i cancer i våras och att målet för kvällen är att samla in 1000:- till Ung Cancer. Under kvällens gång kunde man köpa en lott för endast 20:-, med chans att vinna ett oerhört fint halsbans värt över 2000:- och som Bella personligen levererar efter vinstdragningen.

På plats fanns även Emelie Farkas från Sölvesborg med sin konst, bandet queen b & the kings som också var först på scen. Musikelever från furulundsskolan och därpå cirka sju andra uppträdande med mixad musik.

Fikan för kvällen var en aning unik d Bella-sjunger-solo-webb Queen-B-&-The-Kings-webbå den var ”gratis” men på plats fanns en stor burk med orden ”Fika – du bestämmer priset”.

Mot slutet av kvällen drog Bella en vinnare i lotteriet och berättade hur mycket pengar de fått in under kvällen. Både glad och chockad avslöjar Bella att man lyckats samla in hela 3900:-, MEN senare efter gästerna gått kom det en ung man och donerade ytterligare 500:-. De här pengarna kommer Bella att donera till Ung Cancer.

 

Text & Bild: Diosmar Jardinez Cuervo

Föregående artikelONB Bygg bygger om och bygger nytt
Nästa artikelHitta guldkorn hos CR Shop Again