Sölvesborg
Ola Nilsson har drivit sitt företag sedan 2008, och 2013 gjorde han om det till ett aktiebolag. Bakom sig har han lång erfarenhet inom byggbranschen, som han började arbeta inom redan 1992.

Till sin hjälp har han tre stycken duktiga anställda, nämligen Johan Bengtsson, Daniel Rubin och Johan Karlsson.

– Vi fixar allt från renoveringar till nybyggnationer, säger Ola. Från grund till tak, kan man säga. För oss är det 100 % kvalitet på arbetet, det är verkligen A och O.

ONB Bygg har även goda samarbete med elektriker, målare och rörmokare, som gör att de kan erbjuda sina kunder totalentreprenad som kunderna kan känna sig trygga med. Efterfrågan på deras tjänster har ökat och det tycker Ola är extra roligt.

– Nöjda kunder rekommenderar oss vidare, det är det bästa betyget man kan få av sina kunder, ler han.

Är det något bygge eller renovering som du tycker är extra minnesvärd?

– Vi renoverade fasaden på ett gammalt hus i Hörvik, berättar Ola. Paret som bor där kom med ett foto på hur huset såg ut någon gång på 1800-talet, och utifrån det fotot så återställde vi fasaden till lika fin träpanel som fanns där från början. Det var roligt att arbeta med äldre tekniker och gammalt material, och resultatet blev jättebra.

För Ola och hans anställda på ONB Bygg ligger alltid kundens önskemål i fokus. Oavsett om det gäller en renovering eller en nybyggnation är Ola alltid noga med att följa upp arbetet, så att kunderna kan känna sig delaktiga och trygga i sitt val av hantverkare.

Passa på att kontakta Ola och ONB Bygg för alla frågor och funderingar kring renoveringar och nybyggnationer!

 

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelSisse-föreställning i Sölvesborg
Nästa artikelBella Ljungbergs kväll för cancer