Sölvesborg

Från och med 2015 prenumererar Sölvesborgs Bibliotek på flera nya tidningar och magasin. Titta inom biblioteket för att vidga läsvyerna.

Doktorn – En känd och välfylld tidning som blandar skolmedicin, hälsotips, recept och livsberättelser i en bra och uppskattad blandning.

Föräldrakraft – Detta är tidningen för alla som är intresserade av frågor kring funktionsnedsättningar. Varje nummer är fullt med nyheter, intervjuer och reportage om bland annat idrott, politik, debatt och tips & råd. Varje utgåva har även fördjupningar inom olika områden.

Good News Magazine – Ett politiskt och religiöst obundet magasin som lyfter fram personer och företeelser som inspirerar och engagerar för att sprida medveten optimism. Godhet föder godhet och alla behöver ta del av det positiva i världen.

Härliga Hund – Härliga Hund fångar upp dagens stora hundintresse i ett peppande och inspirerande magasin kring allt som rör livet med hund. En tidning fylld av lust och glädje, och massor av användbara tips och bra idéer att ta med sig ut i hundlivet.

Magazine Café – Sveriges största modetidning för män, och innehåller artiklar om bland annat mode, nöje och sport.

Respons – Är en tidskrift för recension och diskussion av facklitteratur.

Riksettan – Riksettan är en nostalgisk tidning om bilismens guldålder, det vill säga 1950-1960-talet. I varje nummer görs längre reportage om någon av de gamla riksvägarna och artiklar om företeelser, personer eler byggnader runt dessa.

Skriva – Tidningen Skriva vänder sig till de som drömmer om att skriva en bok eller andra litterära verk. I tidningen delar Sveriges främsta författare och skrivlärare med sig av sina råd och erfarenheter.

Sonic – Sonic är Sveriges ledande musiktidning, full av djupodlade artiklar, knivskarpa krönikor och oräkneliga skivrecensioner, parat med exklusiva intervjuer med artister som Bruce Springsteen, David Bowie och Jay-Z.

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelGräv och borra med JB Brunnsborrning
Nästa artikelStallbyggen bygger ut butiken och parkeringen